SMOOTH FRUIT THERAPY

SMOOTH FRUIT THERAPY Make life smooth!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smooth Fruit Therapy. Meer weten? Ontdek meer

12 dec 2021 om 1:07 Heerlijke smoothies, de bezorgtijd was wel heel erg lang!
18 mei 2021 om 14:55 Erg lekker!! Ik bestelde er 2 als verassing voor mijn vriendin die thuiswerkt. Bij 'Opmerkingen' vroeg ik of ze er een klein briefje bij wilde doen. Dit hebben ze gedaan! Dankjewel, hopelijk als ik straks thuis kom een leuke avond voor de boeg... :)
8 mei 2021 om 18:16 Altijd goed. Altijd vriendelijk. Zekerheid voor een gezonde guilty pleasure in Zwolle.
5 mrt 2021 om 19:21 Smoothies zijn altijd goed!
5 feb 2021 om 18:13 goeie
3 feb 2021 om 18:38 heerlijk verse smoothies bomvol vitamientjes en een vrolijke bezorger ondanks het noodweer buiten. made my day
21 jan 2021 om 14:56 Had gevraagd om contactloze bezorging ivm risicogroep en dat eas netjes gedaan. En de smooties waren herrlijk!!!! Voor herhaling vatbaar. Bezorgtijd klopt niet want we hadden besteld voor de opening van de zaak, tijd die weaangeheven hadden klopte.
13 jan 2021 om 20:20 Bezorging duurder wat langer, maar ach geen probleem. Houden we wat tegoed. Ik zou dit wel iedere dag kunnen bestellen. Heerlijk!
5 jan 2021 om 18:56 De smoothies waren overheerlijk, zal absoluut aanraden
29 dec 2020 om 15:22 Lekkerste smoothies, fijne mensen!
18 dec 2020 om 20:06 Wat aan de late kant, prijs kwaliteit goed, 1 van de smoothies was wat aan de zure kant. Verder top!